Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فوتبال مجلس گفت: باشگاه‌های فوتبال باید بدانند چگونه از این صنعت به درستی استفاده کنند تا آن را به سوددهی مناسب برسند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ رحیم زارع، نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته فوتبال مجلس، وی با اشاره به تصویب قانون پرداخت حق پخش مسابقات ورزشی در چارچوب لایحه بودجه سال ۹۹ به خبرنگار برنا گفت: متاسفانه عدم پرداخت درآمد پخش زنده یکی از مهمترین مشکلات فوتبال در کشور ما بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چارچوب حرفه‌ای‌تر شدن فوتبال ما  ابتدا به دنبال  حل و فصل این راهکار با تعامل و گفتگو بودیم. در حال حاضر  با تصویب این قانون، صداوسیما موظف به پرداخت مبلغی  ۳۰ درصد از درآمد حاصله از حق پخش رقابت‌های ورزشی به وزارت ورزش و جوانان جهت کمک به فدراسیون‌هاست و این قانون فقط منوط به فوتبال هم نیست.

وی در ادامه افزود: تصویب این قانون را باید به فال نیک گرفت، این نخستین گام درباره حق پخش تلویزیونی است و می‌تواند سر آغاز فصل جدیدی، از حضور بخش خصوصی در فوتبال و حرفه‌ای‌تر شدن آن و در ادامه به قوی‌تر شدن فوتبال ایران منتج شود. البته باشگاه‌های فوتبال باید بدانند چگونه از این صنعت به درستی استفاده کنند تا آن را به سوددهی مناسب برسند. سرمایه‌گذاری در بخش فوتبال پایه می‌تواند باشگاه‌های ما را به درآمدزایی بیشتری برساند و البته مباحث درآمدزایی دیگری نیز در این رابطه وجود دارد که باید مدنظر قرار بگیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با اشاره به قانون دیگری پیرامون تخصیص عوارض مالیات محصولات دخانی برای توسعه ورزش تصریح کرد: توسعه ورزش همگانی نقش برجسته‌ای در سلامتی جامعه دارد و هدف از این قانون نیز پیشگیری از بسیاری از امراض و بیماری‌ها است که به وسیله ورزش می‌توان از آنها پیشگیری کرد. در واقع مجلس با تصویب این قانون به شعار پیشگیری بهتر از درمان است عمل کرده است.

رئیس کمیته فوتبال مجلس در پایان پیرامون موضوع ادامه رقابت‌های لیگ برتر تصریح کرد: در این‌باره باید منتظر نظرات کارشناسی پیرامون چگونگی کنترل شیوع بیماری کرونا باشیم و در بحث کنترل بیماری نیز خود مردم نقش کلیدی دارند و ان‌شاءالله به مدد الهی و با کمک و همیاری همگانی این ویروس منحوس را شکست خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رحیم زارع قانون حق پخش تلویزیونی حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)

عصر ایران ؛ فرزانه احمدی _ اخبار مربوط به تصویب یک قانون مالیاتی حالا مردم را نگران کرده است. قانونی که به مالیات بر عایدی سرمایه معروف است و مجلسی‌ها به آن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی می‌گویند.

گزارش را اینجا ببینید

ماجرایش این است که از این به بعد خرید و فروش ملک، طلا، خودرو و ارز، مالیات برمی‌دارد، البته شرط و شروط‌هایی هم دارد. اگر ملکی بخرید و در کمتر از یک سال بفروشید، 60 درصد از سودی که به دست می‌آورید را باید مالیات بدهید. بعد از دو سال، 40 درصد، بعد از سه سال 20 درصد و بیشتر از 5 سال، باید5 درصد مالیات بدهید. وقتی خودرو، طلا و ارز می‌خرید، اگر زیر یک سال بفروشید باید 30 درصد سودتان را به دولت بدهید. یک تا دو سال بعد 20 درصد و بعد دو سال هم 10 درصد. 

حالا چند روز است طلافروشان تبریز و تهران اعتصاب کرده‌اند. گفته شده با تصویب طرح مالیات بر عایدی، طلافروشان باید برای دارایی‌های طلای بالای 150 گرمشان مالیات بدهند و فاکتورهایشان را به طور مرتب در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنند. البته ارث، جهیزیه، مهریه، طلا تا 200 گرم و ارز تا 2400 دلار برای مردم عادی از مالیات معاف است. اگر هم نیتتان از خرید و فروش کسب سود نباشد، مالیات به شما تعلق نمی‌گیرد. مثلا اگر بخواهید خانه بزرگتر بخرید، لازم نیست مالیات بدهید. اما حالا کارشناسان شک دارند که بتوان این طرح را اجرا کرد.

چون هنوز مشخص نیست افرادی که باید این مالیات را بدهند چطور شناسایی می‌شوند. اگر فردی چندمین خانه‌اش را بخرد اما قصد فروش نداشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود، اما اگر فرد مجبور به فروش شد، از کجا مشخص می‌شود که نیتش چه بوده؟ هنوز جزییات دقیقی مشخص نیست. همین است که مردم را نگران می‌کند. کسی که برای پس انداز، ماهانه بخشی از حقوق خود را طلا یا ارز می‌خرد تا سال بعد بتواند هزینه گران شدن رهن خانه‌اش را بدهد، آیا می‌تواند با اطمینان، نگران از دست رفتن سودش نباشد؟  این طرح ممکن است دردسرهای دیگری هم درست کند.

این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟

دیگر خبرها

  • ستاره‌های سپاهان پشت باشگاه و هواداران (عکس)
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • یک بام و دو هوای آزادی بیان در غرب
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت