Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروانه نیک مرام روز یکشنبه در نشست کارگره اشتغال و سرمایه‌گذاری، جهش تولید افزود:  چهار هزارو ۶۱۱  فقره پرونده واحدهای آسیب دیده ناشی از کرونا به بانک های این استان معرفی شدند.

وی بیان کرد: ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این میزان طرح های معرفی شده به بانک ها اختصاص یافت که تاکنون ۱۶۶ میلیارد ریال پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیک مرام اظهار داشت: به ازای هر شاغل بیمه شده برای کسب و کار های آسیب دیده ۱۲۰ میلیون ریال و  ۱۶۰ میلیون ریال به ازای هر شاغل بیمه شده برای واحد هایی که به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شده اند،پرداخت خواهد شد.

وی بیان کرد:۷۲۸ مورد از این تعداد پرونده های معرفی شده به بانک ها ،مربوط به شهرستان گچساران است که تاکنون  ۲۳۳ متقاضی موفق به دریافت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات  کرونا شده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک های پرداخت کننده تسهیلات شامل بانک های انصار، بانک پارسیان، بانک تجارت، رفاه کارگران، سپه، صادرات ایران، ملت و ملی هستند.

وی ابراز کرد: بنگاه های  اقتصادی آسیب دیده ناشی از کرونا تا پایان مهرماه فرصت دارند از این تسهیلات استفاده کنند.

نیک مرام اظهار داشت: تاکنون ۱۴ رسته فعالیتی آسیب دیده از کرونا توسط ستاد ملی کرونا شناسایی شده ‌است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون یک هزارو ۲۶۰ نفر در این استان بیکار شدند.

وی افزود: بیشترین تسهیلات کرونایی در بانک ملی است که تا کنون کمترین پرداختی داشته است.

نیک مرام تصریح کرد: واحد های تولیدی بدون حمایت دستگاه های اجرایی و بانک ها  نمی توانند  فعالیت خود را ادامه دهند و این امر موجب بیکاری کارگران و متوقف شدن واحدهای تولیدی خواهد شد.

وی  ابراز داشت: امید است  بتوانیم در تسهیلات کرونایی همانند تسهیلات روستایی و عشایری موفق عمل کنیم.

نیک مرام اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از واحد های تولیدی استان، ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان اختصاص یافت.

فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: ۴۵ میلیارد ریال کمک یارانه تسهیلات اشتتغالزایی به حساب  بانک توسعه تعاون در سال گذشته واریز شد ولی متاسفانه تاکنون از این میزان هفت میلیارد ریال تاکنون به متقاضیان پرداخت شد.

علی خوان پایه افزود: از این میزان تسهیلات  کم یارانه ای هفت میلیارد ریال تنها به بخش صنعت پرداخت شد.

وی اظهار داشت:  همچنین در بخش کشاورزی  ۵۷میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد در حالی که این میزان اعتبار برای رفع مشکل مرغ این شهرستان در نظر گرفته شده بود.

خوان پایه ابراز کرد: از ۴۵ میلیارد ریال کمک یارانه تسهیلات اشتغالزایی،   ۲۵ میلیارد ریال آن برای بخش صنعت در نظر گرفته شد که تنها هفت میلیارد ریال پرداخت شد.

وی ادامه داد: میزان پرداختی بانک توسعه تعاون به بخش کشاورزی و صنعت ۶۰ میلیارد ریال بوده است.

خوان پایه اظهار داشت:  پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در حوزه کشاورزی از سوی بانک  توسعه تعاون تا اولویت بندی متوقف شود.

رئیس بانک توسعه تعاون در این نشست گفت: ۷۰ پرونده در زمینه پرداخت تسهیلات در بانک توسعه تعاون این شهرستان به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال تشکیل شد.

صیاد محمدی افزود: از این تعداد متقاضی دریافت تسهیلات کشاورزی به ۲۹ نفر ۵۷ میلیاردو ۶۷۰ میلیون ریال پرداخت شد.

وی ابراز کرد: این میزان تسهیلات در زمینه دام سنتی، ساخت جایگاه دام، مرغداری، گاوداری تشکیل شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی جهش تولید گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی جهش تولید گچساران وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی جهش تولید گچساران اخبار کنکور بانک توسعه تعاون میلیارد ریال پرداخت شد آسیب دیده نیک مرام بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۴۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه ستاد جوانی و جمعیت این شهرستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اجرا و پیگیری تعهدات دولت در بخش جوانی جمعیت از جمله وام‌های ازدواج، فرزند‌آوری، ودیعه مسکن و واگذاری زمین و تامین مسکن جوانان اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مقابله با تخلفات حوزه تسهیلات و خریدوفروش وام‌های جوانی جمعیت که باعث شده دست جامعه هدف از این تسهیلات کوتاه بماند هم باید مورد توجه و راستی آزمایی قرار گیرد.

فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه موضوع جوانی جمعیت طی یک دهه اخیر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، اضافه کرد: فقدان فرهنگ‌سازی و اقناع جامعه به فرزندآوری و آسیب‌های خانواده تک فرزندی باید از طریق افکار عمومی و اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اقدامات بخش مسکن نیز بیان کرد: هم اکنون بیش از ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه زمین در روستا‌های حاشیه مهاباد همراه با وام ۳۵۰ میلیون تومانی آماده واگذاری یه متقاضی مسکن است.

وی اقدامات دولت در بخش واگذاری زمین به متقاضیان را در سطح شهرستان قابل توجه دانست و گفت: با تخصیص زمین به طرح‌های نهضت ملی در سطح شهر و روستا طی چند سال آینده گرانی کرایه و اجاره مسکن فروکش خواهد کرد.

در ادامه جلسه هر یک از مدیران بانک‌های عامل شهرستان گزارش و عملکرد خود را در بحث پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت ارائه کردند.

مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد