Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا واقعا راهی برای افتتاح حساب پی پال بیزینسی از ایران وجود دارد؟ در این مقاله درباره راه‌حل افتتاح حساب امن پی پال می‌گوییم.

به گزارش برنا، لیست کارهای عقب‌افتاده، فاکتورهای پرداخت نشده و شرکتی که سوت و کور است... این تصویر کسب‌وکاری است که برای پرداخت خرید اقلام و خدمات مورد نیاز خود از خارج از کشور به مشکل خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل دریافت و پرداخت‌های ارزی در ایران مشکلی یکی دو روزه نیست. تحریم تقریبا در بسیاری از زمینه‌های مختلف بیزینسی، صدای فعالان آن را درآورده است. اما آیا واقعا راهی برای افتتاح حساب پی پال بیزینسی از ایران وجود دارد؟ در این مقاله درباره راه‌حل افتتاح حساب امن پی پال می‌گوییم.

مشکلات و موانع ساخت اکانت امن پی پال در ایران

قبول این واقعیت که کشور ما سال‌هاست با تحریم‌های بانکی دست و پنجه نرم می‌کند، موجب شده که بسیاری از افراد و شرکت‌ها از افتتاح حساب پی پال برای پرداخت سریع و امن نااُمید شوند. حساسیت پی پال به ایران و آی‌پی ایرانی موضوع جدیدی نیست و سال‌هاست که کاربران کشور ما به دلیل تحریم‌های بانکی قادر به استفاده از سرویس پی پال نیستند. پی‌پال در صورت شناسایی هر مورد مشکوک در این زمینه به سرعت اکانت فرد را مسدود کرده و فرآیند بازگرداندن حساب، ارسال مدارک و تایید هویت نیاز به عبور از هفت خوان رستم دارد! ولی یک راه امن و بی‌دردسر برای افتتاح حساب پی پال وجود دارد. در جشنواره نوروزی نیک پرداخت می‌توانید صاحب یک حساب امن پی پال شوید.

چرا افتتاح حساب پی پال با نیک پرداخت امن است؟

اگر شما هم برای خریدهای بین‌المللی، دریافت درآمد ارزی فریلنسری و ارسال پول به خارج از کشور به مشکل خورده‌اید، ما یک راه حل امن برایتان داریم. تیم نیک پرداخت بیش از ۱۵ سال است که در حوزه پرداخت ارزی فعالیت می‌کند و پرداخت‌های بین‌المللی کسب‌وکارها و فریلسنرهای زیادی را از طریق پی پال انجام داده است. حالا نیک پرداخت به پشتوانه همین تجربه و آشنایی کامل با قوانین پی پال و شرایط تحریم، سرویس افتتاح حساب پی پال وریفای شده را در قالب سه بسته متنوع ارائه کرده است تا هر ایرانی بتواند یک حساب ارزی امن و وریفای شده اختصاصی داشته باشد و با جهان تبادلات مالی برقرار کند. 

با افتتاح حساب پی پال با نیک پرداخت می‌توانید به راحتی از سایت‌های خارجی خرید کنید، درآمد ارزی خود را نقد کنید (بدون چک و سفته و با قیمتی بهتر) و حساب خود را برای خرید، شارژ کنید. ضمن اینکه در کنار تکمیل افتتاح حساب پی پال خود، در طول جشنواره نوروزی نیک پرداخت می‌توانید از تخفیف‌های هیجان انگیز و آیتم‌های تکمیلی بهرهمند شوید.

در صورتی که قصد افتتاح حساب ارزی امن‌تر و وریفای شده را دارید جشنواره نوروزی «تو + ۴۲۶ میلیون نفر» نیک پرداخت که تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ برگزار می‌شود، فرصت بسیار خوبی است.

بسته‌های امن افتتاح حساب پی پال نیک پرداخت مختص چه کسانی است؟

برای شمایی که صاحب کسب و کاری آنلاین هستید و نیاز به پرداخت ارزی امن دارید. برای شمایی که از سایت‌های فریلنسری خارجی درآمد دلاری دارید. برای شمایی که از سایت‌های خارجی خرید می‌کنید. برای شمایی که احتیاج دارید به تمام نقاط دنیا پول ارسال کنید. برای شمایی که کسب و کار آنلاین بین‌المللی دارید و می‌خواهید درگاه اختصاصی حساب پی پال در سایت شخصی خود داشته باشید.

ویژگی‌های بسته‌های امن افتتاح حساب پی پال

با توجه به تجربه بیش از ۱۵ ساله تیم نیک پرداخت در حوزه پرداخت ارزی و آشنایی کامل با قوانین پی پال و تحریم‌ها، اکانت‌های پی پال از امنیت بیشتری برخوردار است. نقد کردن درآمد ارزی بدون چک و سفته خواهد بود. درآمد ارزی خود را می‌توانید با قیمتی بالاتر از حالت معمول به ریال تبدیل کنید. ارائه درگاه پرداخت ارزی پی پال و همچنین VPS اختصاصی. علاوه بر اینها، مشاوره رایگان نیک پرداخت در تمام مسیر در کنار شماست. حتی در صورتی که اکانت شما لیمیت شود، می‌توانید از مشاوره کارشناسان نیک پرداخت جهت رفع لیمیت بهره‌مند شوید.

برای افتتاح حساب پی پال امن و وریفای شده و کسب اطلاع از قیمت بسته‌ها و جزییات آن‌ها کافی‌ست روی این لینک کلیک کنید تا وارد جشنواره افتتاح حساب پی پال نیک پرداخت شوید. فراموش نکنید این جشنواره فقط تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. اگر در امور پرداخت ارزی و تبادلات مالی با خارج از کشور دستی بر آتش دارید و تحریم‌ها جلوی پیشرفت شما را گرفته، پیشنهاد ما به شما خرید این بسته‌هاست. پشتیبانی ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته نیک پرداخت در تمام مسیر کنار شماست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نیک پرداخت پی پال جشنواره نوروزی برای شمایی پرداخت ارزی نیک پرداخت درآمد ارزی پی پال تحریم ها حساب امن پی پال بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو

سکوت مسوولان صنعتی کشور در برابر انتشار مستندات ارزی و تخصیص بیشترین ارز صنعت به مونتاژکاران چینی در حالی تداوم دارد که آخرین گزارش تجارت خارجی در آخرین ماه سال ۱۴۰۲ از رشد ۷۸ درصدی ارزپاشی وزارت صمت در این زمینه حکایت دارد.

به گزارش دنیای اقتصاد، هر چند وزیر صمت، چهارشنبه گذشته از تشکیل تیم کارشناسی جهت بررسی فرآیند ارزپاشی این وزارتخانه خبر داده است، با این حال به نظر می‌رسد که تخصیص بیشترین ارز صنعت به مونتاژ خودرو‌های چینی از دید عباس علی‌آبادی، وزیر صمت پنهان نبوده است.

هر چند ۱۲دی‌ماه سال گذشته محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک‌مرکزی، با حضور در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۵میلیارد و ۴۰۶میلیون دلار ارز به حوزه خودرو و قطعات و رشد ۸‌درصدی آن خبر داد و به نوعی خود را در زمینه عدم‌تخصیص ارز به واردات تبرئه کرد، با این حال باز هم مسوولان صنعتی و شخص وزیر صمت در این زمینه سکوت اختیار کردند.

جالب اینجاست که از آذرماه سال گذشته وزارت صمت در برابر انتقادات مشتریان خودرو‌های وارداتی و ۳۰‌ هزار ثبت‌نام‌کننده این نوع محصولات، همچنان به واردات قطره‌چکانی ادامه داد و حتی پاسخی قانع‌کننده به مستندات ارائه شده از سوی بانک‌مرکزی و متقاضیان این نوع خودرو‌ها نداد.

آمار‌های سازمان توسعه تجارت و همچنین گمرک از سال گذشته گویای این نکته است که مونتاژکاران خودرو بیشترین ارز خودرو را دریافت کرده‌اند و مسوولان صنعتی در مقابل عدم‌واردات خودرو در کنار وعده و وعید‌های ناتمام، تلویحا به این موضوع اشاره کردند که ارز کافی برای واردات وجود ندارد. این سیاست دو بام و یک‌هوای دولت سیزدهم در مقابل واردات خودرو و بهانه نبود ارز خودرو به دلیل گران تمام شدن وارداتی‌ها، حالا ثبت‌نام‌کنندگان وارداتی‌ها و همچنین متقاضیان خودرو‌های خارجی را کلافه کرده و موجب نااطمینانی آن‌ها نسبت به وعده‌های مسوولان صنعتی شده است.

جالب اینجاست که ارز تخصیصی به خودروسازان داخلی نیز چندان چشمگیر نیست و وزارتخانه‌ای که از حمایت از تولید داخل دم می‌زند، خیلی برای این حوزه دلسوزی نکرده است. اما در مورد اینکه چرا خودروسازان مونتاژی کشور که با ارز بالایی به تولید محصولات داخلی می‌پردازند، از سال گذشته به نورچشمی وزارت صمت تبدیل شده‌اند و وزارت صمت در مقابل ارزپاشی این حوزه از خودروسازی، نه به متقاضیان خودرو‌های وارداتی جوابگوست و نه به تولیدکنندگان داخلی خودرو و نه دیگر حوزه‌های صنعتی که از سال گذشته با گرفتاری‌های عدم‌تخصیص ارز مواجه بوده‌اند، دو سناریو مطرح می‌شود. سناریوی اول این است که عدم‌پاسخگویی وزارت صمت مربوط به برنامه‌ریزی و استراتژی خودرویی کشور است که از حوزه اختیارات این وزارتخانه خارج است.

در پنج‌ساله تحریم‌های ثانویه، خودرو به عنوان پرمصرف‌ترین کالای مصرفی کشور با تصمیماتی روبه‌رو بوده که خارج از حوزه صنعتی کشور اتخاذ شده‌اند. به‌عنوان نمونه، قیمت‌گذاری خودرو و ورود و خروج شورای رقابت به این حیطه، از جمله موضوعاتی بوده که وزارت صمت چندان در آن دخیل نبوده است. هر چند طبق آخرین تصمیمات شورای رقابت، از سال گذشته سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان قیمت‌گذار محصولات خودرویی شناخته شده است.

با این حال همان‌طور که عنوان شد، سناریوی دومی هم وجود دارد که به سیاست‌های نانوشته وزارت صمت برمی‌گردد؛ سیاست‌هایی که برخی، از آن‌ها به‌عنوان سلیقه مسوولان صنعتی یاد می‌کنند. فاطمی‌امین، وزیر پیشین وزارت صمت (حتی در ظاهر) خود را موافق واردات خودرو نشان می‌داد و حتی طرح واردات خودرو‌های کارکرده را نیز به مجلس فرستاد، اما عباس علی‌آبادی، وزیر کنونی وزارت صمت، از ابتدای ورودش به این وزارتخانه به عنوان یکی از مخالفان واردات (حالا در هر حوزه‌ای) شناخته می‌شد؛ بنابراین این سناریو یادآوری می‌کند که تخصیص ارز بالا به مونتاژگران و بی‌توجهی به واردات خودرو، به سلایق مسوولان صنعتی برمی‌گردد و اراده‌ای نیز در این زمینه در وزارتخانه صمت وجود ندارد.

ارزپاشی وزارت صمت

همان‌طور که عنوان شد، آمار منتشرشده از سوی سازمان توسعه تجارت نشان می‌دهد که ارز تخصیص یافته برای واردات قطعات خودرو‌های مونتاژی طی اسفندماه سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۸درصدی نسبت به بازه زمانی ۱۴۰۱ همراه بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که سرعت تخصیص ارز به مونتاژ خودرو با وجود انتقاداتی که به‌خصوص از نیمه دوم سال به این موضوع می‌شد، همچنان روند فزاینده‌ای داشته است.

طبق آمار‌های یادشده، واردات قطعات محصولات مونتاژی در رتبه پنجم کل کالا‌های وارداتی از ابتدای سال تا انتهای اسفندماه قرار دارد. براساس این گزارش، کالا‌های مربوط به «خودرو و نیرومحرکه» با ثبت تخصیص ارز ۱۰ میلیاردی، ۱۵ درصد از کل واردات کشور در ۱۲ ماه سال گذشته را به خود اختصاص داده‌اند. این در حالی است که در آمار ۱۱ ماهه سهم این گروه کالایی از کل واردات کشور ۱۵.۲‌ درصد بوده است. همچنین «خودرو و نیرو محرکه» در رتبه اول کل واردات صنعتی کشور قرار دارد. کل ارزی که در اسفندماه سال گذشته به خودرو یعنی مونتاژی‌ها و خودروسازان داخلی تخصیص یافته، جمعا ۲ میلیارد و ۴۵۸ میلیون دلار است.

همان‌طور که عنوان شد، در حوزه خودرو و نیرو محرکه، بیشترین واردات مربوط به قطعات خودرو‌های مونتاژی است، به طوری که در اسفندماه یک میلیارد و ۵۸۸میلیون دلار قطعات منفصله برای تولید خودروی سواری با داخلی سازی ۱۴ تا ۳۰درصد که مربوط به محصولات مونتاژی است، وارد کشور شده است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ این رقم تنها ۸۹۱ میلیون دلار بود؛ بنابراین در این بازه زمانی، واردات قطعه برای مونتاژ چینی‌ها ۷۸‌درصد رشد را ثبت کرده است. در کنار این موضوع، طبق آخرین آمار وزارت صمت، سهم خودروسازان خصوصی از بازار خودروی کشور نیز افزایش پیدا کرده، به طوری که تولید این خودروسازان نسبت به سال ۱۴۰۱ با رشد ۵۸درصدی همراه بوده و تولید خودرو‌های سواری آن‌ها نیز ۷۲ درصد افزایش داشته است.

همچنین سهم بخش خصوصی در سال‌جاری حدود ۲۳درصد از کل تولید خودرو در کشور بوده که برای فهم بهتر این عدد بهتر است اشاره کنیم که این میزان در سال ۹۸، پنج درصد بوده است. با توجه به ارزبری زیادی که مونتاژ خودرو در پی دارد، می‌توان ادعا کرد مصرف ارز آن تنه به تنه واردات خودروی کامل می‌زند؛ به طوری که بیشترین ارز مصرفی در حوزه خودرو صرف واردات قطعه برای این دست از خودرو‌ها می‌شود یا به عبارت دیگر رشد ثبت شده در مونتاژ خودرو بدون صرف بخش قابل توجهی از ارز حوزه خودرو شدنی نبود.

جزئیات آمار ارزی خودرو

در ۱۲ماه سال گذشته ۶۷درصد از کل واردات کشور به کالا‌های صنعتی اختصاص داشته که خودرو و نیرو محرکه نیز در صدر کالا‌های صنعتی وارد شده به کشور هستند؛ به طوری که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا انتهای اسفندماه ۱۰ میلیارد دلار واردات در این حوزه داشته‌ایم. «خودرو و قطعات» ۱۵.۲ درصد از کل واردات کشور از ابتدای سال گذشته تا انتهای اسفندماه را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که تا ۱۲ ماه سال ۱۴۰۱ کل واردات کشور در حوزه «خودرو و نیرو محرکه» ۸،۰۵۲ میلیون دلار بود. از نظر ارزشی در ۱۲ ماه ابتدایی سال گذشته واردات خودرو و قطعه ۲۵درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ ثبت کرده است. همچنین واردات قطعاتی برای تولید خودرو با داخلی سازی پایین (۳۰ تا ۵۰درصد) با ثبت رقم یک میلیارد و ۵۸۸میلیون دلار در رتبه اول واردات در حوزه خودرو قرار دارد.

اما قطعات منفصله برای تولید خودرو‌های سواری با داخلی سازی ۳۰ تا ۵۰درصد، سهم ۵۰۱میلیون دلاری از واردات ۱۲ماه سال گذشته داشت. این رقم در مدت مشابه سال پیش از آن ۳۶۱میلیون دلار بود که رشد ۳۹درصدی را نشان می‌دهد. واردات قطعات برای تولید وانت با داخلی‌سازی ۶۱‌درصد در بازه زمانی که ذکر شد، رشد ۵۷درصدی داشته است؛ به طوری که در اسفندماه سال گذشته ۳۶۹میلیون دلار قطعه برای تولید وانت وارد ایران شده است. این در حالی است که این رقم طی مدت مشابه سال پیش از آن، ۲۳۶میلیون دلار بوده که رشد ۵۷‌ درصدی داشته است.

طبق آمار‌های یاد شده، بیشترین واردات قطعات خودرو مربوط به کشور چین است. یادآوری میزان ارز تخصیصی به مونتاژگران خودرو در سال گذشته تاکید بر این نکته است که وزارت صمت نباید در سیاست‌های خودرویی تک‌رویی کرده و با ارزپاشی تنها یک بخش را منتفع کند.

وزارت صمت در دولت سیزدهم یا در دیگر دولت‌ها، موضوع انتقال فناوری و داخلی‌سازی را در سرفصل اصلی خودرو و به‌خصوص واردات قرار داده است، این در شرایطی است که سکوت این وزارتخانه حالا با شگفتی زیادی همراه شده؛ چرا که بسیاری از صنعتگران این سوال را مطرح می‌کنند که این ارزپاشی به چه میزان باعث انتقال فناوری خودرویی شده است.

دیگر خبرها

  • عرضه این شمش طلا در مرکز مبادله | سه گروه امکان عرضه شمش طلا دارند
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • بیشترین بارش چهارمحال و بختیاری در اردل با ۱۸ میلیمتر به ثبت رسید
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع